Lees het laatste nieuws van jouw pensioenfonds! Lees online | Afmelden
Pensioennieuws
februari 2021
Veel werk aan de winkel in 2021
Je bouwt in 2021 minder pensioen op
Een terug- en vooruitblik met twee bevlogen bestuursleden
Onze financiële situatie en je pensioen
“Veel werk aan de winkel in 2021”
Frank Rijksen is sinds mei 2014 voorzitter van het bestuur van Metro Pensioenfonds. Daarnaast was hij tot 1 juli 2016 Financieel Directeur bij Makro. Welke ontwikkelingen ziet hij in 2021 op het pensioenfonds afkomen?
Lees meer >
Je bouwt in 2021 minder pensioen op
Per 1 januari 2021 is de pensioenregeling van Makro veranderd. De werkgever betaalt een hogere premie voor je pensioen. De premie die je zelf betaalt, is gelijk gebleven. Toch bouw je in 2021 minder pensioen op. Ben je al met pensioen of werk je niet meer bij Makro? Dan verandert er niets aan je pensioen.
Lees meer >
Een terug- en vooruitblik met twee bevlogen bestuursleden
Het bestuur van Metro Pensioenfonds is verantwoordelijk voor het beheer van het pensioenfonds en de uitvoering van de pensioenregeling. Hierin zitten drie vaste vertegenwoordigers van werkgevers en drie wisselende vertegenwoordigers van werknemers en gepensioneerden. Piet Dijkstra, bestuurslid namens de gepensioneerden, gaf per 1 januari 2021 het stokje over aan Harry IJntema.  
Lees meer >
Onze financiële situatie en je pensioen
Hoe staat Metro Pensioenfonds er financieel voor? En wat betekent dat voor je pensioen? We leggen het je in hoofdlijnen uit.
Lees meer >
Hebben wij jouw privé e‑mailadres al?
Geef je (privé) e‑mailadres aan ons door via Mijn pensioen. Zo mis je nooit informatie over jouw pensioen, ook niet als je uit dienst bent of gaat.
Wat Vind je van deze nieuwsbrief?
Positief   Negatief
 
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.
© 2021 Stichting Metro Pensioenfonds
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen klik dan hier.