Lees meer over onze financiƫle situatie
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees online | Afmelden
Pensioennieuws
maart 2022
Heb jij inzicht in jouw inkomen voor later?
Onze financiële situatie en je pensioen
Welke keuzes maak jij voor jouw pensioen?
Interview met Harry IJntema
 
Heb jij inzicht in jouw inkomen voor later?
Lees wat je nu al kunt doen voor jouw inkomen voor later. Wat moet je hiervoor regelen? In dit artikel nemen wij je mee aan de hand van 7 stappen.
Lees meer >
 
Onze financiële situatie en je pensioen
Hoe staat Metro Pensioenfonds er financieel voor? En wat betekent dat voor je pensioen? We leggen het je in hoofdlijnen uit.
Lees meer >
 
Welke keuzes maak jij voor jouw pensioen?
Misschien lijkt het nog erg ver weg en ben je er nog helemaal niet mee bezig. Pensioen lijkt iets voor later, maar als het eenmaal zover is, zijn er verschillende keuzes die je kunt maken. Lees welke keuzes je kunt maken.
Lees meer >
 
Leuk om kennis te maken!
Bevalt je nieuwe baan bij Makro? Vanaf de eerste dag bouw je ook pensioen op. Dat doe je bij Metro Pensioenfonds. Om je op weg te helpen zijn we in gesprek gegaan met vestigingsmanager van Makro Duiven, Harry IJntema. Harry is naast deze rol, ook secretaris voor ons pensioenfonds en zet graag wat handige tips voor je op een rij.
Lees meer >
Hebben wij jouw privé e‑mailadres al?
Geef je (privé) e‑mailadres aan ons door via Mijn pensioen. Zo mis je nooit informatie over jouw pensioen, ook niet als je uit dienst bent of gaat.
Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief   Negatief
 
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.
© 2022 Stichting Metro Pensioenfonds
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen klik dan hier.
Disclaimer