Wat speelt er bij jouw pensioenfonds?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees online | Afmelden
Pensioennieuws
juni 2022
Terugblik op 2021
Wat betaal je en wat krijg je?
Hoe gezond is jouw pensioenfonds?
De toekomst van Metro Pensioenfonds
 
Terugblik op 2021
In onze terugblik 2021 vertellen we wat er speelt rondom jouw pensioen. Welke veranderingen komen er aan? Krijg je straks meer of minder pensioen? Hoe gezond is ons Metro Pensioenfonds? In 6 stappen nemen we de belangrijkste onderwerpen met je door en ben je weer helemaal bij.
Lees het verkort jaarverslag >
 
Wat betaal je en wat krijg je?
Elke maand dat je werkzaam bent bij Makro, betaal jij geld aan het pensioenfonds. Hoeveel is dat eigenlijk en wat gebeurt er met dat geld? In het jaaroverzicht lees je wat je betaalt en wat je krijgt.
Lees meer >
 
Hoe gezond is jouw pensioenfonds?
Kijken we naar andere pensioenfondsen in Nederland dan scoort Metro Pensioenfonds helemaal niet gek. Afgelopen jaar is de financiële gezondheid van het fonds flink verbeterd.
Lees meer >
 
De toekomst van metro pensioenfonds
Er is veel gaande op pensioengebied, zoals de nieuwe Wet toekomst pensioenen. Maar ook binnen Metro Pensioenfonds staat het een en ander te gebeuren. Lees er alles over in ons verkort jaaroverzicht.
Lees meer >
Hebben wij jouw privé e‑mailadres al?
Geef je (privé) e‑mailadres aan ons door via Mijn pensioen. Zo mis je nooit informatie over jouw pensioen, ook niet als je uit dienst bent of gaat.
Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief   Negatief
 
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.
© 2022 Stichting Metro Pensioenfonds
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen klik dan hier.
Disclaimer