Per 1 januari 2023
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees online | Afmelden
Pensioennieuws
november 2022
10,94% verhoging van je pensioen
Metro Pensioenfonds gaat ook na 1 januari volwaardig door
Belangen van jonge deelnemers 
Wil je 10% van jouw pensioen in één keer opnemen?
 
METRO PENSIOENFONDS VERHOOGT JOUW PENSIOEN MET 10,94 %
De verhoging per 1 januari 2023 geldt voor alle deelnemers van Metro Pensioenfonds. De beleidsdekkingsgraad van oktober 2022 was 137,0%. Hiermee is onze financiële situatie sterk verbeterd en is er voldoende financiële ruimte voor nu en de komende jaren. Metro Pensioenfonds heeft daarom besloten om je pensioen flink te verhogen. Met deze verhoging vangen we een belangrijk deel van de pijn van de prijsstijging op.

Lees meer >
 
Metro Pensioenfonds gaat ook na 1 januari volwaardig door
“Als Metro Pensioenfonds spelen we Champions League. We presteren prima. Kijken we naar alle ondernemings­pensioenfondsen dan zitten we in de top.” Een gesprek met bestuursvoorzitter Frank Rijksen over de stand van zaken bij ons pensioenfonds. 

Lees meer >
 
Ik kijk goed naar de belangen van jonge deelnemers
Ze is de jongste in ons Verantwoordings­orgaan. Wat boeit haar aan pensioen? Heeft ze nog pensioentips voor jonge collega’s bij Makro? Een gesprek met Liselotte Raymakers (32).

Lees meer >
 
Wil je 10% van jouw pensioen in één keer opnemen? 
Als je met pensioen gaat, is het naar verwachting vanaf 1 juli 2023 mogelijk om maximaal 10% van jouw pensioenpot ineens op te nemen. Zo kan je bijvoorbeeld die mooie wereldreis maken of je droomauto kopen. Bekijk of je eenmalig een bedrag wilt opnemen.

Lees meer >
Hebben wij jouw privé e‑mailadres al?
Geef je (privé) e‑mailadres aan ons door via Mijn pensioen. Zo mis je nooit informatie over jouw pensioen, ook niet als je uit dienst bent of gaat.
Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief   Negatief
 
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.
© 2022 Stichting Metro Pensioenfonds
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen klik dan hier.
Disclaimer