Metro Pensioenfonds verhoogt je pensioen met 10,94%
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees online | Afmelden
Pensioennieuws
februari 2023
Het beste voor onze deelnemers
Opnieuw uitstel van Bedrag ineens
Kemal vertelt over het Uniform Pensioenoverzicht (UPO)
Metro Pensioenfonds verhoogt jouw pensioen
Weet jij wanneer je wat moet doen voor jouw pensioen?
Lees persoonlijke pensioenverhalen
 
Het beste voor onze deelnemers
“Het bestuur zit boven op de bal. Dat is zo en dat blijft zo. Juist nu er keuzes gemaakt moeten worden over de toekomst van Metro Pensioenfonds is het belangrijk dat het bestuur op volle sterkte is en blijft.” Dat zegt bestuurslid Ronald Doornbos.
Lees verder >
Bekijk de Toekomst webpagina >
 
Opnieuw uitstel van Bedrag ineens
In het wetsvoorstel Wet toekomst pensioenen staat dat het onderdeel Bedrag ineens op 1 juli 2023 in werking treedt. Dit is inmiddels uitgesteld naar 1 januari 2024. Bedrag ineens betekent dat je tot 10% van jouw pensioen direct bij pensionering in één keer kunt opnemen. In dit artikel gaan we in op de mogelijkheden van Bedrag ineens.
Lees meer >
 
Kemal vertelt over het Uniform Pensioen­overzicht (UPO)
Jouw UPO 2023 staat in juni voor je klaar op Mijn Pensioen. Pensioen is iets waar je meestal niet dagelijks mee te maken hebt. Voor vragen over pensioen kun je daarom altijd contact opnemen met de deelnemersadministratie van Metro Pensioenfonds. In dit artikel beantwoordt Kemal, specialist van de deelnemersadministratie, veelgestelde vragen over het UPO.
Lees meer >
 
Metro Pensioenfonds verhoogt jouw pensioen
Metro Pensioenfonds is vanaf 2023 een slapend fonds. Wat heeft dit voor invloed op de financiële situatie van Metro Pensioenfonds? En wat betekent het voor je pensioen?
Lees meer  >
 
Weet jij wanneer je wat moet doen voor jouw pensioen?
In ieder mensenleven vinden leuke en minder leuke gebeurtenissen plaats. Misschien ga je wel trouwen of samenwonen. Maar het kan ook zijn dat je jouw relatie beëindigt. Of dat je ziek wordt. Het is belangrijk om te weten dat dergelijke gebeurtenissen invloed kunnen hebben op jouw pensioen. Bekijk wat dit voor jou betekent.
Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief   Negatief
 
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.
© 2023 Stichting Metro Pensioenfonds
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen klik dan hier.
Disclaimer